اندرزگو، بلوار صبا، بن‌بست سوم، پلاک ۱۷۱ واحد ۱
تحویل سفارشات در تهران نهایتاً ۲ تا ۴ ساعت و در سایر استان‌ها حداکثر ۳ روز

انتخاب باتری مناسب برای ویپینگ

انتخاب باتری مناسب برای ویپینگ

وقتی اسم ویپ را می‌شنویم، یاد دستگاه‌های متنوع ویپینگ و لیکوئیدهای جذاب و گوناگون آن می‌افتیم. ولی باید حواسمان باشد که این کل داستان نیست. بلکه قسمت مهم دیگری هم وجود دارد که معمولا به آن کم توجهی می‌شود. قسمتی به نام باتری!.
همان‌طور که می‌دانید همه دستگاه‌های الکترونیکی به منبع تغذیه یا همان باتری نیاز دارند. ویپ‌ها و پاد سیستم‌ها نیز از این قضیه مستثنا نیستند.
البته در این مورد، باتری فقط وظیفه تامین انرژی را به عهده ندارد. بلکه نوع و ظرفیت باتری در کیفیت ویپینگ هم تاثیر به سزایی می‌گذارد.

به طور کلی دستگاه‌های ویپینگ از نظر منبع تغذیه به دو دسته تقسیم می‌شوند. دسته اول آن‌هایی که مثل پاد ماد وینچی 3 دارای باتری داخلی هستند. دسته دوم آن‌هایی که مانند ماد لاست ویپ تلیما کوئست باتری خارجی دارند.

انتخاب باتری مناسب برای ویپینگ

دستگاه‌هایی که باتری آن‌ها داخلیست، دغدغه شما را برای انتخاب و خرید باتری کاهش می‌دهند. اما یک ایراد کوچک دارند. آن هم تعویض باتری است. چرا که اگر باتری‌ آن‌ها دچار مشکل شود، برای تعویض‌شان باید حتما به تعمیرکار ویپ مراجعه نمایید. در مقابل، این مشکل در دستگاه‌هایی با باتری خارجی وجود ندارد. ولی خب انتخاب نوع باتری برای این دستگاه‌ها بسیار حائز اهمیت است. چرا که در صورت انتخاب نادرست، امکان آسیب رسیدن به دستگاه وجود دارد.

در این مقاله سعی کردیم درباره انواع باتری و فاکتورهای مهم برای انتخاب بهتر را بررسی کنیم. پس اگر به دنبال باتری مناسب برای دستگاه ویپ یا پاد خود هستید؛ با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

باتری ویپ چیست؟

باتری دستگاه‌های ویپینگ وظیفه تامین انرژی برای گرم کردن کویل و تبدیل لیکوئید به بخار را بر عهده دارد.

انتخاب باتری مناسب برای ویپینگ

این باتری‌ها به صورت اختصاصی برای دستگاه‌های ویپ و پادسیستم ساخته شده‌اند و سایزهای متفاوتی دارند. دارای قطب مثبت و منفی هستند و مانند بسیاری از باتری‌های قابل شارژ، از نوع لیتیون یون ‌می‌باشند. اما در نظر داشته باشید که به هیچ عنوان از باتری‌های معمولی مثل باتری چراغ قوه و… در دستگاه ویپینگ خود استفاده نکنید. چرا که ممکن است موجب بروز آسیب‌های جبران ناپذیری گردد.

در کل باید بگوییم که باتری‌های خارجی به بازار آمدند که کار را برای ویپرها آسان‌تر کنند. چرا که استفاده از آن‌ها، مزایای بسیاری نسبت به باتری داخلی دارد. در ادامه به تعدادی از این مزیت‌ها اشاره می‌کنیم:

  • طول عمر بیشتر

همان‌طور که قبل‌تر اشاره کردیم، تعویض باتری داخلی کمی سخت است. چرا که حتما باید توسط تعمیرکار ویپ انجام بگیرد. در  مقابل دستگاه‌هایی که از باتری خارجی استفاده می‌کنند مدت زمان بیشتری برای شما کار می‌کنند. چرا که در صورت تمام شدن عمر باتری، به آسانی می‌توانید آن را جایگزین کنید.

  • قابلیت شارژ آسان‌تر

اگر شارژ باتری ویپ شما تمام شود، تا شارژ مجدد باتری، نباید از دستگاه‌تان استفاده کنید. اما اگر باتری شما از نوع خارجی باشد، می‌توانید آن را به وسیله شارژر، شارژ نمایید! در حالی که همان لحظه با استفاده از باتری یدکی، از ویپینگ با دستگاه خود لذت می‌برید.

  • قدرت خروجی بیشتر

یکی از مهم‌ترین ویژگی این باتری‌ها، قدرت آن‌ها می‌باشد. از آنجا که ابعاد بزرگ‌تری نسبت به باتری‌های داخلی دارند، ماکسیمم خروجی بیشتری نیز تولید می‌کنند. در نتیجه کیفیت بالاتر و بخار بیشتری را برای شما فراهم می‌آورند.

  • نیاز کم‌تر به شارژ

معمولا باتری‌های خارجی شارژ را مدت زمان بیشتری نگه می‌دارند. در نتیجه نیاز مکرر به شارژ دستگاه را تا حدودی کاهش می‌دهند.

فاکتورهای مهم در انتخاب باتری:

دستگاه‌‌هایی که منبع تغذیه آن‌ها از نوع خارجیست، بدون باتری ارائه می‌شوند. پس شما باید باتری آن را به صورت جداگانه تهیه نمایید. البته قبل از آن، باید بدانید که دستگاه‌تان با چه نوع باتری سازگار است.

به طور کلی سه سایز باتری 18650، 20700 و 21700 برای دستگاه‌های ویپینگ وجود دارد. بگذارید ابتدا کمی درباره علت این نوع نام‌گذاری برای‌تان توضیح دهم.
دو رقم اول نام باتری ویپ، نشان‌دهنده قطر و دو رقم دوم مربوط به ارتفاع آن می‌باشد. 0 آخر نیز نمادی از شکل (استوانه) باتریست. پس برای مثال باتری 21700، قطر 21 میلی‌متر و ارتفاع 70 میلی‌متری دارد.

انتخاب باتری مناسب برای ویپینگ

البته باید بگوییم که فقط سایز باتری‌ها در انتخاب باتری مناسب موثر نیست. بلکه فاکتورهای دیگری نیز تاثیرگذار است. در ادامه به بررسی مهم‌ترین فاکتورها می‌پردازیم:

  • ظرفیت باتری:

ظرفیت باتری به زبان ساده، میزان شارژی است که توسط باتری ذخیره می‌شود. پس هرچه ظرفیت بالاتر باشد، باتری مدت زمان بیشتری شارژ نگه می‌دارد. واحد اندازه‌گیری ظرفیت میلی‌آمپر ساعت (mAh) بوده و معمولا از 2000 تا 5000 متغیر است.

  • نرخ تخلیه جریان مداوم (CDR):

CDR حداکثر جریانی است که باتری به صورت مداوم و بدون ایجاد مشکل تخلیه می‌کند. در نظر گرفتن CDR برای انتخاب باتری بسیار مهم است. زیرا اگر جریانی که دستگاه‌تان نیاز دارد از میزان CDR باتری بیشتر باشد، باتری بیش از حد داغ شده و در نهایت آسیب می‌بیند.

  • میزان ولتاژ

به طور کلی می‌توان گفت ولتاژ همان نیرویی است که موجب ایجاد جریان الکتریکی در باتری می‌گردد. در نتیجه هرچه که ولتاژ باتری بیشتر باشد، جریان بیشتری تولید می‌کند. معمولا برای گفتن ولتاژ باتری از واژه “ولتاژ نامی” استفاده می‌کنند. که به معنای ولتاژی است که باتری با آن شناخته می‌شود. یعنی همان عددی که بر روی جلد باتری نوشته می‌شود. ولتاژ نامی اکثر باتری‌های ویپ 3.7 ولت (واحد اندازه‌گیری ولتاژ) می‌باشد.

راه‌های افزایش طول عمر باتری:

همان‌طور که می‌دانید باتری‌ها جز اقلام مصرفی هستند. یعنی بعد از مدتی استفاده باید جایگزین شوند. چرا که میزان کارایی‌شان به مرور زمان کاهش می‌یابد. ولی با رعایت یک سری موارد، می‌توانید مدت زمان بیشتری از باتری خود استفاده نمایید. در ادامه درباره این موارد صحبت خواهیم کرد:

  • باتری را در شارژ رها نکنید!

وقتی باتری کاملا شارژ شد، آن را از شارژر جدا کنید. در غیر این صورت، نه تنها باتری، بلکه شارژر هم به مرور زمان آسیب می‌بیند.

  • عادت‌های قدیمی را کنار بگذارید!

در گذشته توصیه می‌شد که باتری‌های موبایل و سایر لوازم الکترونیکی خود را به صورت کامل شارژ نمایید. ولی این موضوع در رابطه با باتری‌های جدید، صدق نمی‌کند. زیرا ثابت شده که باتری‌های لیتیومی زمانی که در حالت شارژ کامل نیستند، عملکرد بهتری دارند.

انتخاب باتری مناسب برای ویپینگ

همچنین توصیه می‌شود که اجازه ندهید شارژتان به صورت کامل تخلیه گردد. پس بهتر این است که شارژ باتری ویپ خود را بین 30% تا 80% نگه دارید.

  • شرایط نگه‌داری مهم است.

برای افزایش طول عمر باتری ویپ، بهتر است حواستان به شرایط محیطی باشد. برای مثال دمای بسیار پایین یا بسیار بالا، محیط مرطوب و یا تابش مستقیم خورشید، طول عمر باتری را کاهش می‌دهد. بهتر است که باتری را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

  • دستگاه را خاموش کنید!

وقتی از دستگاه ویپینگ‌تان استفاده نمی‌کنید آن را خاموش نمایید. در غیر این صورت به مرور زمان موجب کاهش طول عمر باتری می‌شوید. البته با انجام این کار به دستگاه‌تان نیز لطف بزرگی می‌کنید!.

  • استفاده از شارژر غیر اصل را فراموش کنید!

یکی از مهم‌ترین راه‌های افزایش طول عمر باتری ویپ، استفاده از شارژر مناسب است. شارژرهای فیک، غیر استاندارد و یا نامناسب، به مرور باتری شما را از بین می‌برند. همچنین هیچگاه از شارژر فندکی برای شارژ دستگاه‌تان استفاده نکنید. این کار آسیب‌های جبران ناپذیری به باتری و دستگاه وارد می‌کند.

  • باتری‌ها را به حال خود نگذارید!

ساختار باتری‌های لیتیوم یون برای استفاده روزانه طراحی شده است. پس نباید برای مدت طولانی آن‌ها را بدون استفاده رها کنید. بهتر این است که هر روز، حتی کم، از دستگاه خود استفاده نمایید. همچنین اگر چندین باتری یدکی دارید، سعی کنید آن‌ها را به صورت منظم در دستگاه قرار دهید.
اما اگر قصد دارید برای مدتی از دستگاه‌تان استفاده نکنید، حتما قبل از آن، باتری‌ها را شارژ نمایید. زیرا باتری خالی بعد از مدتی عملکرد خود را از دست می‌دهد و کارایی سابق را نخواهد داشت.

حرف آخر…

همان‌طور که گفتیم منبع تغذیه دستگاه‌های ویپینگ به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم بندی می‌شود. معمولا دستگاه‌های جمع‌و‌جور و سبک، دارای باتری داخلی هستند. در مقابل دستگاه‌های بزرگ‌تر با توان خروجی بیشتر، از باتری خارجی استفاده می‌کنند. از آن‌جا که باتری خارجی را باید به صورت جداگانه تهیه نمایید، سعی کردیم در این مقاله راهنمایی برای انتخاب باتری ارائه دهیم. چرا که تهیه باتری مناسب در کیفیت ویپینگ تاثیر بسیاری دارد.

در انتها اگر سوال یا نظری دارید، می‌توانید در قسمت نظرات مطرح نمایید. همچنین در صورت نیاز به مشاوره بیشتر، می‌توانید با پشتیبانی ویپرزدیلی تماس بگیرید. مشاورین ما در مدت زمان کوتاه، پاسخ‌گوی شما خواهند بود.

you tube for vape lovers
برای دوست‌داران ویپ و ویپرها !
کانال ویپرزدیلی صرفا جنبه آموزشی دارد و محصولاتی که معرفی می‌شوند برای فروش نیستند.
دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
تا 15% تخفیف
روی تمـــــامــی محصـولات
با عضویت در کانال تلگرام