ویپ

علت رایج پاشش جویس به دهان چیست؟

تصویری از پر کردن ویپ با جویس به همراه تیتر " علت پاشش جویس به دهان"

قطعا یکی از ناخوشایند‌ترین تجربیات ویپینگ که هم برای تازه کارها و هم حرفه‌ای ها ممکن است رخ دهد، ریزش یا پاشش جویس به دهان موقع کام گرفتن است! اگر شما هم این تجربه را داشته‌اید اما نمی دانید چطور باید آن را برطرف کرد؟ یا کنجکاو هستید دلیل این پاشش جویس را پیدا کنید، در این مقاله حتما همراه ما باشید تا پاسخ تمامی سوالات‌تان را پیدا کنید.

دلایل پاشش مایع جویس یا سالت به دهان

 

تصویر یک ویپ در حال بخار کردن

به‌طور کل، می‌توان دلایل رایج پاشش جویس به دهان را در 4 بخش دسته‌بندی کرد:

  • اول از همه باید گفت که علت شایع و رایجِ ریزش یا برگشت جویس یا سالت به دهان، میزان پُر بودن، یا به عبارت بهتر، “بیش از حد پُر بودن مخزن یا کارتریج” است. هنگامی‌ که کویل دستگاه بیش از اندازه داخل مایع جویس/سالت مانده و به آن آغشته شده باشد، پس از فشردن دکمه فایر و داغ شدن کویل، بخشی از مایع آغشته به پنبه به بخار تبدیل می‌شود، اما بخش اضافه‌ای هم که داخل کویل ته‌نشین شده با هر کام شما به طور مستقیم به دهانتان می‌پاشد.

راهکار حل موضوع:

برای برطرف کردن این موضوع، توصیه می‌کنیم که هرگز مخزن یا کارتریج خود را بیش از اندازه پُر نکنید و همیشه به اندازه‌ی یک حباب، فضای خالی توی مخزن و کارتریج دستگاه باقی بگذارید. اگر که متوجه شدید مخزن یا کارتریج را بیش از اندازه پر کرده‌اید آنرا خالی کنید و سپس از طریق دمیدن داخل دستگاه، سعی کنید تا تمام لیکوییدهای اضافه‌ای که در کویل ته نشین شده را از آن خارج کنید. حین انجام این‌کار می‌توانید از یک دستمال کاغذی استفاده کنید تا مایع به جایی نپاشد.

تصویر پر کردن صحیح مخزن دستگاه ویپ با جویس

  • دومین عامل پاشش جویس یا سالت به دهان، موضوع عدم تناسب یا تنظیم نبودن توان واتیج دستگاه با میزان مقاومت کویل (که با واحد “اهم” اندازه‌گیری می‌شود) است. اگر شما واتیج دستگاهتان را پایینتر از میزان استاندارد درج شده بر روی کویل دستگاه بگذارید، دستگاهتان توان کافی برای داغ شدن کویل را نخواهد داشت و در آن صورت، مقداری از لیکویید، هنگام کام گرفتن، به دهان شما می‌پاشد.

راهکار حل موضوع:

همیشه به واتیج استاندارد درج شده بر روی کویل دستگاهتان دقت کنید تا با تنظیم واتیج دستگاه خود در آن بازه، عملکرد و فرآیند داغ شدن کویل و قدرت بخارسازی دستگاهتان را به حداکثر توان استاندارد آن برسانید.

 

  • سومین علت پاشش مایع به دهان به موضوع عدم استفاده از جویس یا سالت‌های اورجینال و باکیفیت مرتبط است. در واقع اگر شما از جویس‌های تقلبی یا درجه دو در دستگاه‌تان استفاده کنید، به دلیل رقیق بودن زیاد از حد این لیکوییدها، فرآیند تبخیر به خوبی انجام نمی‌شود و در نتیجه بخشی از آن جویس یا سالت به دهان شما برمی‌گردد.

راهکار حل موضوع:

کافیست برای جلوگیری از این موضوع، از جویسهای اورجینال،مرغوب و درجه یک استفاده کنید. خوشبختانه می‌توانید به راحتی انواع جویس یا سالت‌های با کیفیت و دارای ضمانت اصالت را تنها با چند کلیک از فروشگاه ویپرزدیلی تهیه نمایید.

تصویر انواعی از ای لیکوییدهای اورجینال و مرغوب

  • چهارمین علت ریزش جویس و سالت به دهان نیز به موضوع ” عادت به گرفتن کامهای شدید و طولانی مدت” برمی‌گردد. سرعت دادن و افزایش مدت زمان کام گرفتن، عامل مهمی است که پایداری عملکرد داغ شدن و بخارسازی دستگاه شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد. هرچه شما عادت داشته باشید تند تند، طولانی مدت و شدید کام بگیرید، روی توان دستگاهتان هم فشار بیشتری می‌گذارید و در نتیجه از قدرت داغ شدن و تبخیر مایع در دستگاه خود می‌کاهید.

راهکار حل موضوع:

طبیعتا برای پیشگیری از این موضوع باید روی اصلاح عادت کام گرفتن خود تمرکز کنید و سعی کنید همیشه برای کسب بهترین تجربه در ویپینگ، کام‌هایی آرام، با حوصله و به دور از عجله و استرس بگیرید، آنوقت خواهید دید که با این کار، نه تنها جویس یا سالت از دستگاه به دهان نمی‌پاشد، بلکه دروازه‌ی ورود به اوج لذت در دنیای ویپینگ را بر روی خود گشوده‌اید.

روش‌های پیشگیری از پاشش جویس

به طور کل، برای جلوگیری از تکرار تجربه ناخوشایند برگشت جویس به دهان، می‌توانید برخی از این توصیه‌های کاربردی را پیش از آغاز ویپینگ خود انجام دهید:

  • از جویس‌ سازگار با دستگاه‌تان استفاده کنید!

    همیشه در نظر داشته باشید که برای هر نوع از ویپ یا پاد سیستم باید جویس و سالت نیکوتین متناسب با آن نوع دستگاه انتخاب شود. زمانی که از جویس‌های ناسازگار با دستگاه استفاده می‌کنید، در عملکرد تبخیر دستگاه اختلال ایجاد شده، و باعث پاشش جویس به دهان می‌شود. پس بهتر است هنگام خرید جویس به مشخصات آن توجه کنید و بررسی کنید که آیا با نوع دسنگاه شما سازگار است یا خیر.
    بعنوان مثال در پاد سیستم‌ها از سالت نیکوتین و در ویپ‌ها از جویس استفاده می‌شود که میزان گلیسیرن و پروپیلن گلیکول در ساختار آن‌ها متفاوت است. پس حتما دقت داشته باشید که هر کدام از این محصولات را در دستگاه مناسب خود استفاده کنید. (اگر از پاد سیستم استفاده می‌کنید، حتما باید در آن مایع سالت نیکوتین بریزید و اگر دستگاه ویپ دارید، از مایع جویس آن را پر کنید، نمی توان این لیکوییدها را به جای همدیگر و داخل هر دو دستگاه استفاده کرد!)

  • مخزن دستگاه را بطور کامل پر نکنید!

    وقتی جویس تمام مخزن دستگاه‌تان را گرفته باشد طبیعی است که در هر کام مقداری از جویس به طور مستقیم به دهان شما وارد شود. برای رفع این مشکل همیشه مخزن را طوری از جویس پر کنید که یک حباب خالی در مخزن اتومایزر یا کارتریج دستگاه باقی بماند. در ضمن بیاد داشته باشید که مخزن دستگاه نباید بیش از حد خالی بماند و به محض تمام شدن باید مجدد پر نمایید.

تصویری از کویل و قطعات دستگاه ویپ

  • از کویل مناسب با توان و عملکرد دستگاه استفاده کنید!

    هرکدام از دستگاه‌های ویپ به کویل مناسبی که دارای مقاومت خاصی است نیاز دارند. کویل‌ها نیز برای تبخیر انواع جویس یا سالت نیکوتین‌ به طور متفاوتی راحی میشوند. به عنوان مثال اگر شما بصورت اشتباه از کویلی برای دستگاه پاد سیستم خود استفاده کنید که توان آن مناسب تبخیر جویس باشد (یعنی میزان مقاومت لازم برای داغ کردن و تبخیر سالت نیکوتینها را نداشته باشد یا واتیج آن بیشتر از حد استاندارد توان پادسیستم باشد)، بطور قطع تجربه لذت بخشی را هنگام ویپینگ کسب نمی کنید، چون کویلهای پاد سیستمها فقط مقاومت لازم برای تبخیر سالت نیکوتینها را در واتیجهای پایین (حداکثر تا 15 وات) دارند. در خصوص ویپها نیز این موضوع عکس این قضیه است. کویلهای مناسب برای تبخیر جویس‌های سازگار با دستگاه ویپ، دارای مقاومت پایینتر و امکان استفاده با توان واتیج بالا ( یعنی حتی تا 300 وات) را دارند.

  • چک کردن واشرهای دستگاه را فراموش نکنید!

    واشرها و کانکتورهای بدنه یا مخزن دستگاه، همیشه یکی از عوامل اصلی در نشت و ریزش جویس است. مراقب فرسایس و خرابی واشرهای دستگاه ویپ خود باشید. برای جلوگیری از آسیب بیشتر به دستگاهتان، ابتدا مخرن را جدا کرده و سپس و واشرهای O شکل را باز کنید. این واشرها را بررسی نمایید تا ترک نداشته باشند یا فرسوده نشده باشند و در صورت مشاهده‌ی فرسایس و یا هرگونه  آسیب، حتما آنها را جهت جلوگیری از نشت جویس تعویض نمایید.

حرف آخر:

برای داشتن یک تجربه ویپینگ لذت‌بخش و پیشگیری از موضوعاتی مثل پاشش جویس یا سالت به دهان، همیشه باید مواردی را در خصوص نحوه نگهداری از دستگاه و قطعات آن مد نظر داشته باشید و قبل از آغاز به کام گرفتن از دستگاه، آنها را بررسی کنید.
امیدواریم توانسته باشیم که با ارائه‌ی توصیه‌ها و راه‌کارهای علمی و تجربی کارشناسان خود در ویپرزدیلی، به افزایش و بهبود کیفیت تجربه‌ی ویپینگ شما کمک کرده باشیم. خوشحال می‌شویم اگر شما باز هم در این مورد سوال و یا اطلاعاتی دارید، آنرا با ما در زیر این مقاله به اشتراک بگذارید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *